Kíváncsi születendő gyermeke méhen belüli életére?

Szeretné tudni, hogy amíg Ön rá várakozik, addig hogy telnek a pocaklakó napjai?

A nagy érdeklődésre való tekintettel,  sajnos jelenleg csak az egri rendelőnkben elérhető a 4D BABAMOZI szolgáltatás, mely során betekintést nyerhet kisbabája életébe. A 3D/4D ultrahang segítségével térben és időben is valós képet kaphatunk a gyermekről. Továbbá a legújabb FRV (Feto Realistic View – fotórealisztikus) technológiával a korábbiaknál még valósághűbb 3D fotók készítésére is van lehetőség.

Szeretné látni, ahogy grimaszol, mosolyog, ásít, hogy milyen nemű, illetve, hogy van-e már haja? Jelentkezzen be Ön is 4D babamozi vizsgálatunkra, melyet gyakorlott diplomás képalkotó diagnosztikai analitikus és szülészet-nőgyógyászati szonográfus kolléganőnk,: Böjtös-Jugovits Mónika végez hétfő délelőttönként.

Azért, hogy ezt az élményt otthonmaradt családtagjai is átélhessék, a teljes HD videó-felvételt rögzítjük, valamint a legjobban sikerült képeket magas minőségű fotópapírra nyomtatjuk.

SAJNOS AZ ÚJ VARIÁNSOK MEGJELENÉSÉNEK LEHETŐSÉGE ÉS AZ ÁTOLTOTTSÁG MÉG NEM MEGFELELŐ MÉRTÉKE MIATT A VÁRANDÓSOK (FŐKÉNT A MÉG OLTÁS NÉLKÜLI, ELSŐ TRIMESZTERBEN JÁRÓK) KIEMELT VÉDELME ÉRDEKÉBEN NEM SZERETNÉNK LAZÍTÓ INTÉZKEDÉSEKET TENNI, EZÉRT KÍSÉRŐ EZEN A VIZSGÁLATON SEM VEHET RÉSZT.
  • DE EGY ÚJÍTÁSNAK KÖSZÖNHETŐEN BIZTOSÍTJUK A HOZZÁTARTOZÓ(K) VIRTUÁLIS JELENLÉTÉT, UGYANIS A BABYSCREEN (BABYSCREEN BABAMOZI)® VIDEÓMEGOSZTÓ SZOFTVERFEJLESZTÉSNEK* KÖSZÖNHETŐEN AZ ULTRAHANG VIZSGÁLATOT ÉLŐ KÖZVETÍTÉSBEN (VALÓS IDŐBEN) KÖVETHETŐVÉ TETTÜK. EHHEZ CSUPÁN EGY GYORS VIZSGÁLAT ELŐTTI EMAIL-ES REGISZTRÁCIÓT VÉGZÜNK, MAJD PEDIG A LINK SZINTÉN GYORS ÉS EGYSZERŰ MEGOSZTÁSA UTÁN A VIRTUÁLIS KÍSÉRŐK BÁRHOL (INTERNETKAPCSOLATTAL RENDELKEZŐ ESZKÖZRŐL, AKÁR MOBILRÓL IS) MEGTEKINTHETIK. A DVD-RE ÍRT VIDEÓ-FELVÉTEL HELYETT A VIZSGÁLAT UTÁN UGYANEZ A VIDEÓ EZEN A REGISZTRÁLT TÁRHELYEN 35 NAPIG ELÉRHETŐ, LETÖLTHETŐ, MEGOSZTHATÓ. MINDERRŐL A HONLAPUNK BABYSCREEN MENÜJÉBEN, A REGISZTRÁCIÓ UTÁN MEGKAPOTT EMAIL-BEN VAGY A BABYSCREEN.HU OLDALON RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓT TALÁLNAK! 

A babamozira ajánlott időszak a terhesség 24-30. hete.

A 4D babamozi vizsgálat időtartama kb. 20 perc, amely kizárólag az élményszerzést szolgálja, így a kötelező genetikai és ultrahangos szűrővizsgálatokat nem helyettesíti, de a szakmai irányelvnek* megfelelően leletezésre kerül.

A vizsgálat ára: 20 000 Ft, mely tartalmazza a vizsgálati leletet*, a HD videót saját tárhelyére feltöltve, valamint nyomtatott képeket.

Hogyan készüljön a vizsgálatra?
A gyerekek is szeretik az édességet, ezért érdemes a babamozi előtt 20-30 perccel valami cukrosat fogyasztani, ezzel kicsit aktívabbá teheti gyermekét, ami segít az esetleges kedvezőtlen elhelyezkedés megváltoztatásában. Ha mégsem sikerülne a vizsgálat alatt képet készíteni a gyermekről, akkor egy kis sétát követően, még aznap ismételten próbát teszünk, természetesen térítésmentesen.

Abban az esetben, ha a gyermek a fentiek ellenére sem kerül megfelelő pozícióba, a legközelebbi szabad időpontban megismételhető a vizsgálat, ennek a kedvezményes díja 5000 Ft.

Szeretettel várjuk!

* A jelenleg érvényben lévő
“2020. EüK. 12. szám EMMI irányelv 2
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyi szakmai irányelve az alap
ultrahangvizsgálatokat végző szülészeti-nőgyógyászati szonográfusok szakmai tevékenységéről (hatályos: 2020.07.16 – )”  –
“Ajánlás 3
Egészségügyi szolgáltatás keretében végzett ultrahangvizsgálat bármely típusánál annak összefoglalását írásban rögzíteni szükséges.”
szerint.