Kíváncsi születendő gyermeke méhen belüli életére?

Szeretné tudni, hogy amíg Ön rá várakozik, addig hogy telnek a pocaklakó napjai?

A nagy érdeklődésre való tekintettel jelenleg csak az egri rendelőnkben elérhető szolgáltatásunk, a 4D BABAMOZI, mely során betekintést nyerhet kisbabája életébe. A 3D/4D ultrahang segítségével térben és időben is valós képet kaphatunk a gyermekről. Továbbá a legújabb FRV (Feto Realistic View – fotórealisztikus) technológiával a korábbiaknál még valósághűbb 3D fotók készítésére is van lehetőség.

Szeretné látni, ahogy grimaszol, mosolyog, ásít, hogy milyen nemű, illetve, hogy van-e már haja? Jelentkezzen be Ön is 4D babamozi vizsgálatunkra, melyet Böjtös-Jugovits Mónika, gyakorlott diplomás képalkotó diagnosztikai analitikus és szülészeti-nőgyógyászati szonográfus, FMF akkreditált ultrahangvizsgáló kolléganőnk végez hétfőnként.

Azért, hogy ezt az élményt otthonmaradt családtagjai is átélhessék, a teljes Full HD videófelvételt * DVD-re rögzítjük, valamint a legjobban sikerült képeket magas minőségű fotópapírra nyomtatjuk. * A fotókat minden esetben rendelkezésünkre áll kinyomtatni, a videó esetén az ehhez használt felvevőeszköz és az adathordozó (DVD) hibája miatt kialakuló esetleges károkért (felvevőeszköz hibájából adódó hiányos rögzítés, DVD hibájából adódó lejátszási problémák) nem tudunk felelősséget vállalni.

A babamozira ajánlott időszak a terhesség 24-34. hete.

A 4D babamozi vizsgálat időtartama 30 perc (videó 15-20 perc), amely kizárólag az élményszerzést szolgálja, így a kötelező genetikai és ultrahangos szűrővizsgálatokat nem helyettesíti, viszont a 2020. 07. 15-től hatályos EMMI irányelv alapján a tevékenység minden esetben leletadáshoz kötött, melyet írásos formában a páciens számára át kell adni!
2020. EüK. 12. szám EMMI irányelv 2 : Az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyi szakmai irányelve az alap ultrahangvizsgálatokat végző szülészeti-nőgyógyászati szonográfusok szakmai tevékenységéről ( http://www.hbcs.hu/uploads/jogszabaly/3170/fajlok/2020_EuK_12_szam_EMMI_iranyelv_2.pdf )

A vizsgálat ára 2020. 10. 12-ei rendeléstől kezdve változik, mert a szolgáltatás bővül a leletadási kötelezettség miatti biometriai mérésekkel, az azokhoz szükséges plusz vizsgálati résszel, illetve a szülészeti-nőgyógyászati szonográfus és az őt szakmailag felügyelő szakorvos felelősségvállalásával.

Babamozi vizsgálat ára (2020.10.12-től) 20 000 Ft,

mely tartalmazza a magas minőségű fotópapírra nyomtatott 6-8 ultrahang képet, a biometriai mérésekről a részletes leletet, valamint a a Full HD minőségű videót DVD-re rögzítve ( ez a vizsgálathoz ajándékba jár, mert ha a fentebb említett okok miatt a felvétel mégsem sikerülne, sajnos nem tudunk felelősséget vállalni érte, bár igyekszünk -főként a mostani kísérő nélküli helyzetre való tekintettel – a videó felvétel rögzítését gondosan végezni)

Hogyan készüljön a vizsgálatra?
A gyerekek is szeretik az édességet, ezért érdemes a babamozi előtt 20-30 perccel valami cukrosat fogyasztani, ezzel kicsit aktívabbá teheti gyermekét, ami segít az esetleges kedvezőtlen elhelyezkedés megváltoztatásában. Ha mégsem sikerülne a vizsgálat alatt képet készíteni a gyermekről, akkor egy kis sétát követően, még aznap ismételten próbát teszünk, természetesen térítésmentesen.

Abban az esetben, ha a gyermek a fentiek ellenére sem kerül megfelelő pozícióba, a legközelebbi szabad időpontban megismételhető a vizsgálat, ennek kedvezményes díja van, mely attól is függ, hogy a mozi mennyire volt sikeres/ vagy sikertelen.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját. Jelenleg csak a vizsgálatra érkező kismamát tudjuk a rendelőben fogadni. Kérjük kövesse honlapunkon a COVID-19 és járványügyi helyzettel kapcsolatos lapunkat az aktuális renedelési információkról, védekezési szabályokról.

Bejelentkezés: Szűcsi Szilvia kolléganőnél Tel.: 06304970997