Babyscreen

Egyedülálló videó-rögzítő és megosztó szolgáltatás az ultrahangvizsgálatokhoz

Egy egyedülálló és új szolgáltatás, amely segítségével diagnosztikai központunkban a COVID-19 járvány miatt fenntartott óvintézkedéseink, a kísérő nélkül igénybe vett ultrahang-vizsgálataink (2D, 3D, 4D FRV ultrahang) élményszerzést szolgáló videó anyagát a Babyscreen szolgáltatói által kihelyezett eszközzel digitálisan rögzítjük és az interneten egy személyes tárhelyre HD minőségben feltöltjük.

Ez lehetővé teszi, hogy a pácienseink a tárhelyre rögzített és feltöltött videókat (és képeket) bármikor, bárhonnan elérhetik, megtekinthetik és le is tölthetik, illetve azokat Facebook-on vagy emailen keresztül bárkivel meg is oszthatják.

A vizsgálat után így nem a korábban megszokott módon, adathordozóra (CD, DVD, pendrive) kiírva kapják meg a videó- (és kép-) anyagot, hanem az interneten kerül tárolásra (adatvédelmi szabályoknak megfelelően), amihez bármikor és bárhol hozzáférnek.

A megtekintéshez nincs szükség külön lejátszó eszközre (DVD vagy BluRay lejátszó), hiszen elég egy internetre csatlakoztatott számítógép vagy bármilyen mobileszköz, amely video lejátszására vagy kép megjelenítésére képes.

A személyes tárhelyen a vizsgálatot követő 35. napig érhető el a feltöltött videó (és kép) anyag, amelyek azt követően törlésre kerülnek, de egészen addig az időpontig bármikor letölthetők, elmenthetők őket, akár törölhetők.

A hozzáférés megszűnése előtt emlékeztető emailt kapnak, hogy a letöltést még időben megtehessék.

De ez még nem minden!

A szolgáltatás a live stream technológiának köszönhetően azt is lehetővé teszi, hogy magát a vizsgálatot is távolról élőben, virtuális kísérőként követhesse bárki, akit a rendszerbe rögzített email-címre küldött link megosztásával (több személy is egyszerre, aki a linket megkapta) erre az eseményre meghív.

A vizsgálat során készülő videót annak kezdetekor azonnal, valós időben közvetítik a személyes tárhelyen elérhető videólejátszón keresztül. Így arra is lehetőség nyílik, hogy a kísérő(k) részvételének hiányát (akik akár a távolság, akár az időpont vagy a jelenlegi  veszélyhelyzeti szabályozásunk miatt nem lehetnek jelen a vizsgálat során) pótolva, a pácienssel egy időben a hozzátartozók, vagy akár barátok is részesüljenek az élményben.

Ehhez nem kell más, mint:
– Vizsgálat előtti rövid (és pontos) adatrögzítés, (PONTOS EMAIL CÍM) – asszisztensnők végzik
– Interneteléréssel rendelkező mobiltelefon (vagy kérjen WiFi jelszót)
– Az Email-címre kapott linkről a személyes tárhely felkeresése („Ugrás a személyes oldalamra” gombra kattintva)
– A személyes oldal alsó részén a megosztási lehetőség kiválasztása, a követő(k) email-címének beírása – majd MEGOSZTÁS
– A követő interneteléréssel rendelkező eszköze

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS- LIVE STREAM

A regisztrációban és a megosztási folyamatban asszisztenseink és egy adatfelvételi és útmutató nyomtatvány segítenek.

Mi kell hozzá?

A vizsgálat élő felvételét és a később megosztott (képeket és) videókat bármilyen, megfelelő internet kapcsolattal rendelkező, videó és kép lejátszására alkalmas okostelefonon, táblagépen és számítógépen meg lehet tekinteni a böngészőn keresztül, így külön programot vagy applikációt nem szükséges letölteni.

Megjegyzések

– Ez a szolgáltatás megfelel a GDPR és ezen belül is az egészségügyi adatkezelés feltételeinek, és email-címének és személyes adatainak megadásával hozzájárul a szolgáltatás használatához. Egyéb GDPR-al kapcsolatos szabályainkat honlapunk Adatvédelmi szabályozás menüpontján találják meg.

– Ügyeljen email-címének pontos megadására, mert a hibásan megadott email-címekre jutó adatokért felelősséget nem tudunk vállalni.

– Kérjen WiFi kódot, ha nem rendelkezik mobil internettel.

– LIVE-Stream – élő közvetítés szolgáltatás használata esetén a virtuális kísérők tegyék magukat “szabaddá” és gondoskodjanak internetelérésről.

-Ha nincs lehetőség a vizsgálat ideje alatt követni, akkor is elérhetik a videót személyes tárhelyükön még 35 napig. Letölthetik, megoszthatják, de akár törölhetik is, majd a végleges hozzáférés megszűnése előtt emlékeztető emailt kapnak.

Hibák és felelősségvállalás
– A szolgáltatás több ponton sérülhet, mint bármelyik egyéb videó-felvételi vagy -megosztó szolgáltatás is.
– A videó-felvétel kizárólag az élményszerzést szolgálja, nem képezi a dokumentáció szerves részét (lelet, nyomtatott fotó), ezért az esetleges hibákért sem mi, sem a tárhely szolgáltatója felelősséget nem tudunk vállalni. (pl. tőlünk kívül álló okból nem megfelelő WiFi/internet ellátottságunk, távoli kapcsolat sérülése, helyi hardveres hiba).
– A szolgáltatás működésének feltételeit biztosítjuk, a használatát (adatrögzítés, felvétel indítása és leállítása, a felvett anyag személyes tárhelyre töltése) minden esetben megkezdjük, az ezen kívül eső hibákra ráhatásunk nincs.
– A szolgáltatás nem jelent többletköltséget és a vizsgálatok árait sem befolyásolja, ezért hibák esetén anyagi felelősségvállalás nincs, egyéb juttatás/kedvezmény/kompenzáció panasz esetén nem vehető igénybe.

– A fent leírtak tudomásul vételét a ‘videó-felvétel rögzítéséhez és megosztásához segítségül adott tájékoztatón’ szereplő nyilatkozattal írásban megerősíteni szükséges. (Beleegyezés hiányában videó-felvétel egyáltalán nem történik, mert más módú rögzítési lehetőség nem áll rendelkezésünkre)

Kérjük szíves megértésüket!