Szabályzat – az aktuális járványügyi helyzethez igazodva

1. Kérjük, ha tehetik kísérő nélkül érkezzenek vizsgálatainkra!
– 🤰 A várandóssághoz kapcsolódó ultrahangvizsgálatok idejére (szülészeti, genetikai ultrahangok) egy fő, felnőttkorú, védettségi igazolvánnyal💉💳 vagy 48 órán belüli negatív SARS-CoV-2 PCR teszt eredménnyel🧪📝 rendelkező kísérőt tudunk fogadni.
– A váróban lehetőség szerint csak a vizsgálatra váró személy tartózkodjon, a kísérő csak a vizsgálat idejére jöhet be, mindvégig 3 rétegű sebészi vagy FFP2-FFP3, vagy ezzel azonos besorolású maszkot kell viselnie.
A vizsgálatra váró személyen kívül más a váróteremben NEM TARTÓZKODHAT, de a rendelő új egri telephelyén (Aqua Irodaház, Eger, Csákány utca 1. tetőtér 1.) lehetősége van a kísérőnek az emeleti közlekedőben várakozni.

KÉSZÜLT: A várandósok fokozott védelme érdekében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma 11/2021 V.19. számú egyedi, egészségügyi szolgáltatókra vonatkozó utasítása alapján.

Egy újításnak köszönhetően biztosítjuk a hozzátartozó(k) virtuális jelenlétét, ugyanis a Babyscreen (Babyscreen babamozi)® videómegosztó szoftverfejlesztésnek* köszönhetően az ultrahang vizsgálatot élő közvetítésben (valós időben) követhetővé tettük. Ehhez csupán egy gyors vizsgálat előtti email-es regisztrációt végzünk, majd pedig a link szintén gyors és egyszerű megosztása után a virtuális kísérők bárhol (internetkapcsolattal rendelkező eszközről, akár mobilról is) megtekinthetik. A DVD-re írt videó-felvétel helyett a vizsgálat után ugyanez a videó ezen a regisztrált tárhelyen 30 napig elérhető, letölthető, megosztható. Minderről a megkapott email-ben vagy a babyscreen.hu oldalon részletes tájékoztatót kapnak!📷 🤰🏻

Kiskorú személy, -kivéve ha nem ő a vizsgálat alanya- , semmilyen körülmények között nem tartózkodhat a rendelőben!

2. Betegen, lázasan és külföldről hazatérve (2 hét karantén letelte előtt) ne vegyék igénybe szolgáltatásainkat, lehetőség szerint keresünk új időpontot! 🤒😷

3. A vizsgálat során és a váróban is viseljenek ORROT ÉS SZÁJAT ELTAKARÓ 3 rétegű sebészi vagy FFP2-FFP3-as) MASZKOT😷😷😷

4.  Érkezéskor és távozáskor is használják a kihelyezett kézfertőtlenítőszert!
A megfelelő higiénés, fertőtlenítő kézmosáshoz minden eszközt (fertőtlenítő kézmosófolyadék, alkoholos kézbedörzsölő, papír kéztörlő, 🧻🧺🧼🧴) biztosítunk, a rendelőben több helyre kézfertőtlenítő gélt is kihelyeztünk. Kérjük használják őket! 🤲🏻🧼

5. Rendelőnkben minden nap végén, de rendelés közben is többször, ahogy eddig is fertőtlenítést végzünk a megfelelő technikák alkalmazásával.

6. Mindkét rendelőnkben a vizsgáló helyiségben és a váróban is nagy teljesítményű, vírusokat is elimináló légfertőtlenítő, szellőztető és tisztító funkciójú gépek működnek! 🌪️

7. Maszkban és védőfelszerelésben (kesztyű, munkaruha) dolgozunk, folyamatos kézfertőtlenítést is végzünk. 👩🏼‍🔬🏩

8. Időpontjainkat megpróbáljuk úgy adni hogy a váróban lehetőleg ne várakozzon egyszerre sok ember; ha az időjárás engedi nyugodtan várakozhatnak a rendelő előtti udvari/utcai részen amíg sorra nem kerülnek. 🛎

9. Rendelőnkben eddig is minden higiénés előírást betartottunk, most is így teszünk, és mivel a szakmából adódóan NEM fertőző betegek ellátásával foglalkozunk, rendeléseink ugyanúgy folytatódnak tovább.

KÉRJÜK ÖNÖKET, HOGY ELŐÍRÁSAINKAT MIND A SAJÁT ÉS MIND MÁSOK VÉDELME ÉRDEKÉBEN BETARTANI SZÍVESKEDJENEK!

Megértő együttműködésüket köszönjük!

Készítette: Magzatom Diagnosztikai Központ KFT.
Érvényes: 2021.07.01-től visszavonásig!

* A Babyscreen videómegosztó egy egyedülálló szolgáltatás, amely segítségével diagnosztikai központunkban folytatott ultrahangvizsgálatok (2D, 3D, 4D FRV ultrahang) videó anyagát a szoftver használatával digitálisan rögzítik és az interneten egy személyes tárhelyre HD minőségben feltöltik. Ez lehetővé teszi, hogy az itt rögzített és feltöltött (képeket és) videókat bármikor, bárhonnan elérhetik, megtekinthetik és le is tölthetik, illetve azokat Facebook-on vagy emailen keresztül bárkivel meg is oszthatják.

Ez a szolgáltatás megfelel a GDPR és ezen belül is az egészségügyi adatkezelés feltételeinek, és email-címének és személyes adatainak megadásával hozzájárul a szolgáltatás használatához. Ügyeljen email-címének pontos megadására, kérjen WiFi kódot, ha nem rendelkezik mobil internettel.

LIVE-Stream – élő közvetítés szolgáltatás használata esetén a virtuális kísérők tegyék magukat “szabaddá” és gondoskodjanak internetelérésről.
Ha nincs lehetőség a vizsgálat ideje alatt követni, akkor is elérhetik a videót személyes tárhelyükön még 35 napig. Letölthetik, megoszthatják, de akár törölhetik is, majd a végleges hozzáférés megszűnése előtt emlékeztető emailt kapnak.

Megjegyzés: A szolgáltatás több ponton sérülhet, mint bármelyik egyéb videó-felvételi vagy -megosztó szolgáltatás is. A videó-felvétel az élményszerzést szolgálja, nem képezi a dokumentáció szerves részét (lelet, nyomtatott fotó), ezért az esetleges hibákért sem mi, sem a tényleges szolgáltató felelősséget nem tudunk vállalni. (pl. tőlünk kívül álló okból nem megfelelő WiFi/internet ellátottságunk, távoli kapcsolat sérülése, helyi hardveres hiba). A szolgáltatás működésének feltételeit biztosítjuk, a használatát (adatrögzítés, felvétel indítása és leállítása, a felvett anyag személyes tárhelyre töltése) minden esetben megkezdjük, az ezen kívül eső hibákra ráhatásunk nincs. Kérjük szíves megértésüket!