Elérhetőségeink

Magzatom Diagnosztikai Központ KFT.
Dr. Fülöp Viktor szülészet-nőgyógyászat, klinikai genetika rendelés

Cím: 3300 Eger, Kodály Zoltán u. 16 földszint (ingyenes parkolási lehetőség a rendelő előtt)
Figyelem Új Cím!: Miskolc, Miskolci Orvos Centrum, Petőfi S. utca 5-7. földszint (parkolási lehetőség az épület mögötti nagy parkolóban, vagy a Zenepalotánál)

Nyitvatartás:

Hétfő délelőtt 9-11:30 óráig – MISKOLC

Hétfő délután 14-17 óráig – EGER

Február 18-ától páros héten EGERben, páratlan héten MISKOLCon

Kedd 9-16 óráig – MISKOLC

Szerda 8-12 óráig és 13-16 óráig – EGER

Csütörtök: 8-11 óráig vérvétel egyéb laborvizsgálatokhoz, eredmények átvétele, telefonos értesítés

ELÉRHETŐSÉGEINK:

E-Mail: magzatom.miskolc@gmail.com

Időpontkéréshez : Tamasi Klaudia
Telefonszám: +36-30-497-0997
Hétköznapokon 8-17ig, rendelési idővel ütközés esetén visszahívjuk, vagy kérjük SMS-t írjon!

Labor: Dr. Tamasi Brigitta
Telefonszám: +36-20-425-6622

 

Fontos információk

Időpontkérésükre, eredmény iránti érdeklődésükre munkahelyi elfoglaltságaim miatt nem tudok mindig azonnal válaszolni. Annak érdekében, hogy egymást könnyebben elérjük, és kérdésére mihamarabb választ kapjon, írjon SMS-t a fent felsorolt számok egyikére, vagy hívja asszisztenseimet bizalommal!

Amennyiben az általunk adott időpont mégsem felel meg Önnek, legalább az időpontját megelőző napon kérem jelezze, bármilyen formában (SMS, telefon), hogy másnak átadhassuk a helyét. (Lehet olyan személy, akinek tényleg azonnali ellátásra van szüksége: bőven vérzik, aggódik méhen belüli babájáért, fáj a hasa, gyulladt stb.)

Aki eredményért, receptért, vagy saját értékelése szerint azonnali ellátást igénylő panasszal (magas vérnyomás, rosszullét, bő vérzés, elviselhetetlen fájdalom, ájulásérzés stb.) érkezik azt soron kívül fogadjuk! Kérem ilyen jellegű szándékát, vagy panaszait asszisztenseimnek szólításkor jelezze!

Előre is elnézést kérek, amennyiben szüléshez hívnak, és ott kell hagynom a rendelést, vagy ha egy-egy sürgős, vagy komplikált eset miatt időben megcsúszunk, mindenkit szeretnénk a legmegfelelőbben ellátni, ezért ilyen esetekben türelmüket köszönjük! Természetesen másik időpont biztosítását vállaljuk, kérem jelezze, ha nem tud várni, és megbeszélésre kerül a dolog.

Köszönjük, hogy bizalmával megtisztel Minket!

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Figyelem! Ez az űrlap kizárólag kapcsolatfelvételre használható. Ha időpontot szeretne kérni, akkor hívja az előjegyzési telefonszámot!

Click here to add your own text