Dr. Fülöp Viktor szülész-nőgyógyász, klinikai genetikus szakorvos

Általános orvosi diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem 2000-ben. Egyetemi éveim alatt elvégeztem a mentőtisztképzést és az Országos Mentőszolgálatnál dolgoztam 3 évet, ezenkívül részt vettem egyetemi tudományos kutatómunkában, és külföldi hallgatókat tanítottam.

Rezidens éveimtől kezdve Egerben a Markhot Ferenc Oktatókórházban, 2016 óta közreműködőként a Miskolci Semmelweis Oktatókórház és Rendelőintézetben dolgozom. 2006-ban sikeres szülész-nőgyógyász szakvizsgát tettem. Az orvostudomány egyik leggyorsabban fejlődő területe a genetika, és én már gyerekkorom óta elhivatott vagyok a téma iránt, ezért választottam második szakvizsgaként a klinikai genetikát. 2014-től az Istenhegyi Géndiagnosztikai és Családtervezési Centrum munkatársa is vagyok. ‘B’ szintű ultrahangdiagnosztikai vizsgámon kívül, igyekszem magam ezen, az általam legkedveltebb területen folyamatosan fejleszteni, nemzetközi és hazai kongresszusokon rendszeresen részt veszek, és tanulom az ultrahangos invazív beavatkozásokat is.

Fetal Medicine Foundation (FMF) nemzetközi vizsgámat és akkredeitációmat minden évben megújítom, mely alapját képezi a magzati ultrahang szűrésnek és genetikai kockázatbecslésnek.

2016-ban Krakkóban sikeresen teljesítettem a kiterjesztett első trimeszteri ultrahang szűrés tanfolyamának követelményét. 2017-ben a megújult szülészeti-nőgyógyászati ultrahang licenszvizsgát kiválóan megfelelttel szereztem meg.

2009 óta magánrendelőt működtetek, mellyel a páciensek kényelmesebb, gyorsabb és magasabb színvonalú ellátása a célom. Ebben segítséget nyújt két, a szakmában jártas asszisztensem is.
Az állami egészségügyi rendszertől függetlenül, de Népegészségügyi (ÁNTSZ) engedéllyel működünk. Minden páciensünk adatait titkosan tároljuk, mindenkinek nyomtatott, hivatalos a nemzetközi (FMF, ISUOG) és hazai szakmai előírásoknak megfelelő leletet adunk. Rendelőm korszerű felszereltségével, modern diagnosztikai technikájával próbálom az ide érkező betegeknek a szakma legkorszerűbb ellátását biztosítani.
2017 első felében elhatároztuk, hogy még kiemeltebben foglalkozunk a magzati szűréssel, melynek érdekében 2017 augusztusától saját laborautomatával felszerelve tettük teljessé és gyorsabbá szűrési panelünket.

Ezzel a weblappal is szeretnénk a munkánkat jobbá tenni, sok ismeretanyagot és tudományos cikket is közzé teszünk itt, amely fontos információforrás a kismamák és betegeink számára. Telefonbeszélgetés, vagy a rendelés során sokat hivatkozunk majd erre, keressék fel bizalommal!