Kíváncsi születendő gyermeke méhen belüli életére?

Szeretné tudni, hogy amíg Ön rá várakozik, addig hogy telnek a pocaklakó napjai?

A nagy érdeklődésre való tekintettel már az egri rendelőnkben is elérhető új szolgáltatásunk, a 4D BABAMOZI, mely során betekintést nyerhet kisbabája életébe. A 3D/4D ultrahang segítségével térben és időben is valós képet kaphatunk a gyermekről.

Szeretné látni, ahogy grimaszol, mosolyog, ásít, hogy milyen nemű, illetve, hogy van-e már haja? Jelentkezzen be Ön is 4D babamozi vizsgálatunkra, melyet gyakorlott diplomás képalkotó diagnosztikai analitikus kolléganőnk végez hétfő délelőttönként.

Azért, hogy ezt az élményt otthonmaradt családtagjai is átélhessék, a teljes Full HD videófelvételt DVD-re rögzítjük, valamint a legjobban sikerült képeket magas minőségű fotópapírra nyomtatjuk.

A babamozira ajánlott időszak a terhesség 24-34. hete.

A 4D babamozi vizsgálat időtartama 30 perc, amely kizárólag az élményszerzést szolgálja, így a kötelező genetikai- illetve ultrahangos szűrővizsgálatokat nem helyettesíti.

A vizsgálat ára: 15000 Ft, mely tartalmazza a Full HD minőségű videót DVD-re rögzítve, valamint nyomtatott képeket.

Hogyan készüljön a vizsgálatra?
A gyerekek is szeretik az édességet, ezért érdemes a babamozi előtt 20-30 perccel valami cukrosat fogyasztani, ezzel kicsit aktívabbá teheti gyermekét, ami segít az esetleges kedvezőtlen elhelyezkedés megváltoztatásában. Ha mégsem sikerülne a vizsgálat alatt képet készíteni a gyermekről, akkor egy kis sétát követően, még aznap ismételten próbát teszünk, természetesen térítésmentesen.

Abban az esetben, ha a gyermek a fentiek ellenére sem kerül megfelelő pozícióba, a legközelebbi szabad időpontban megismételhető a vizsgálat, ennek a kedvezményes díja 5000 Ft.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját.

Bejelentkezés: Tamasi Klaudia 06304970997